Přeskočit na obsah

REALITY

Profesionální fotografie

Perfektní prezentace nemovitosti je alfou a omegou úspěšného prodeje. Při své práci proto vždy využívám služeb profesionálního fotografa, který se postará o atraktivní nafocení nabízené nemovitosti.

Foto: Homestaging, www.homestaging.cz

Home staging a příprava na prodej

K profesionální prezentaci dnes patří také home staging – příprava nemovitosti před focením. Co se za ním skrývá? Například částečná rekonstrukce, vymalování prostorů, úklid a úprava interiéru, uspořádání nábytku, správná volba doplňků, nastavení osvětlení nebo odstranění všech rušivých elementů. Tyto faktory napomohou tomu, aby se potenciální zájemci cítili při prohlídce vaší nemovitosti jako doma a vyřkli onu magickou formuli: „Tak my to bereme!“

Videoprohlídky a virtuální prohlídky

Nechte nemovitost odvyprávět příběh za vás… Audiovizuální forma prezentace je čím dál oblíbenější, dokáže v lidech probudit ty správné emoce a zapůsobit na ně jako magnet. Pojďme proto dát vaší nemovitosti něco navíc a pozvěme zájemce na virtuální prohlídku a videoprohlídku z pohodlí jejich domovů.

Marketing

Moderní doba si žádá moderní nástroje. Propagace nemovitosti prostřednictvím sociálních sítí a placených kampaní na Facebooku, Instagramu či LinkedInu je skvělou příležitostí, jak oslovit co nejširší publikum a prodat nemovitost lépe a rychleji. Neotřelým řešením může být i založení speciální webové stránky přímo pro vaši nemovitost. Pečlivě naplánovaná marketingová strategie je dnes při prodeji jednoduše nutností.

Financování

Čas je to nejcennější, co v životě máme, dovolte mi ten váš ušetřit. Díky spolupráci se všemi bankami a stavebními spořitelnami jsem schopen rychle a efektivně prověřit bonitu zájemce a pomoci s financováním vaší nemovitosti za nejlepších podmínek na trhu.

Právní služby

Právní služby jdou s prodejem nemovitosti ruku v ruce. Díky spolupráci se silným partnerem, společností Broker Consulting, jsem schopen svým klientům zajistit komplexní servis. Příprava a kontrola všech smluv právním oddělením, zajištění energetického štítku nebo vyřízení vkladu na katastru nemovitostí jsou samozřejmostí.

Napište mi nebo zavolejte

BUĎME V KONTAKTU